Dealshaker Onecoin
keyboard_arrow_right
Onecoin

Onder de aandacht bij 3 miljoen mensen wereldwijd

 

“Onder de aandacht bij 3 miljoen mensen wereldwijd”

Miljoenen toeristen bezoeken jaarlijks Nederland. Hoe trekt u deze naar uw onderneming? Vaak wordt al ver van tevoren gepland waar men heen gaat.
Dus maak op tijd kenbaar wat u te bieden heeft, zodat u niet over het hoofd wordt gezien. En als het adverteren ook nog gratis is, waarom niet.

Culturele hoofdstad van Europa 2018

Dat is Leeuwarden in heel 2018. Wilt u daar een graantje van meepikken? Of stel ik nu een domme vraag. Natuurlijk wilt u dat. Ook in 2017 zullen er natuurlijk genoeg mensen op visite komen.
In deze tijd zijn bij de meeste mensen alle extra’s welkom toch?
culturele hoofdstad

10 miljoen deelnemers

Gezien onze groei in 2 jaar tijd, verwachten wij dat er 10 miljoen actieve deelnemers zullen zijn in 2018. Welk ander bedrijf biedt u toegang tot zo’n grote groep?
En Gratis?? Echt waar??? Nou ja, het aanbieden wel, maar van het bedrag dat u krijgt vragen we in de 1e maand 12,5 % af te dragen en daarna 25%. Dat is aanzienlijk voordeliger dan onze naaste concurrenten.
Dus het aanbieden is gratis, en pas als u wat verkoopt, dan betaalt u iets. En we vragen aan de klant om de helft af te rekenen in onze valuta, de Onecoin.

Kortingscoupon

Verstandig is om een eyecatcher te maken met een voordelige kortingscoupon. Een kortingscoupon is meestal handig omdat u zo vooraf het geld al in handen krijgt.
U maakt de aanbieding en wij brengen daarmee uw bedrijf onder de aandacht bij onze geregistreerde deelnemers. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid, bel nu en maak er een fantastisch jaar van.

Bel 0650644378